G-afdeling

De G-afdeling van Tafeltennisclub Zele is speciaal voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Van september tot mei kan men op zaterdagnamiddag van 14u tot 15.30u terecht aan de achterzijde van Sporthal De Zeven.

Leeftijdscategorie: van 14 tot 77

Degelijke begeleiders zijn aanwezig voor schuiftafeltennis, rolstoeltafeltennis en de betere spelers kunnen in de bovenzaal terecht waar ze de nodige tips krijgen.

Jaarlijks zijn er enkele activiteiten zoals Zele-kermis, nieuwjaarsreceptie, clubkampioenschap, een paar tornooien, Special Olympics, …

Dit alles is alleen maar mogelijk omdat we een vriendengroep zijn, oog hebben voor sportiviteit en fair-play. Heb je interesse of wil je eens kennis maken met onze sport, kom dan met een gerust gemoed naar zo’n training waar je warmhartig zult ontvangen worden en de nodige informatie zult krijgen. Aarzel niet … je bent méér dan welkom!

Info: 0477270871 of ttczele@hotmail.com

Lidgelden:
– G-spelers: 35 euro
– Spelende begeleiders: 35 euro
– Administratieve leden: 20 euro

Wij nodigen jullie uit om onze facebook pagina te volgen om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwjes en activiteiten. Onze facebook pagina kan je hier terugvinden:
G-afdeling Tafeltennisclub Zele